Privacy* i pranueshëm

Me Hotel In Albania do te kesh nje mini faqe dedikuar struktures tende. Me Hotel Në Shqipëri ju mund të përfshini fotografi, përshkrime, harta, të dhënat tuaja te kontaktit (shih shembullin) e më shumë, kështu që përdoruesit mund të lidhen me ju direkt. Portali Hotel Në Shqipëri eshte numer 1 në Itali, krenohet me një eksperiencë  mbi 30 vjet në industrinë e udhëtimit dhe ka mijëra vizitorë unikë. Per me teper hoteli juaj do te vezhgohet nga mijera perdorues ne rritje te vazhdueshme , avantazhi eshte tu bejme te fitoni me shume. Nuk ka kosto te ndërmjetësimit të rezervimit. Një tarifë e vetme vjetore. Te gjitha kërkesat e rezervimit janë të tipit të drejtpërdrejtë (B2B) Nuk paguhen komisione. Gjithmonë në krye të motorëve te kërkimit. Shkruani oferta speciale. Hotel Në Shqipëri përveç portalit ofron vende të tjera për të reklamuar hotelin tuaj si:
Hotel Në Shqipëri çdo vit në reklamat në motorët e kërkimit, web marketing, marketing SMS, marketing  permes emailit dhe më shumë, në këtë mënyrë sigurojme shikueshmëri maksimale në web. Hotel Në Shqipëri përveç të qënit një motor kerkimi hotelesh, është gjithashtu një guide turistike dhe informuese përmes seksioneve të ndryshme në portal. Hotel Në Shqipëri merr përsipër për të publikuar hotelin tuaj permes webmasterit tonë. Hotele ne Shqiperi ve ne gadishmerine tuaj personel të kualifikuar për të siguruar efikasitetin maksimal të Portalit. Shto biznesit tuaj tani është koha për të promovuar Hotel në Itali, ne jemi ekspertë të njohur në sektorin turistik, ne mund të garantojë promovimin maksimale me një investim minimal, gjithcka tjeter është vetëm në avantazhin tuaj.
Çfarë jeni duke pritur, mjafton pak për të vendosur hotelin tuaj ne portalin tone, per pjesën tjetër kujdesemi ne !!!