Hotel Në Shqipëri menaxhohet nga GACIM Ltd me qëndër në Shqipëri (Vlorë), dhe me një degë në Itali (Brindisi) zotëron dhe përdor hotelinalbania.com, portali më i fortë në Itali në fushën e rezervime online. Në Hotel Në Shqipëri janë të pranishëm të gjitha hotelet në qytetet e shqipërisë si Vlorë, Durrës, Tiranë, Dhërmi, Sarandë etj portali vizitohet nga mijëra përdorues cdo ditë.
Hotel Në Shqipëri garanton çmimet më të mira për çdo lloj strukture, në portal janë prezente nga B & B me kushte familje për të përfunduar te apartamente apo suita luksoze me 5 yje. Portali Hotel në Shqipëri është i thjeshtë dhe intuitiv duke i dhënë përdoruesit aftësinë për të lundruar lehtë dhe shpejtë, duke kontaktuar drejtëpersedrejti me subjektin në asnjë kosto shtesë , hoteli në këtë mënyrë garanton çmimin më të mirë nga webi , portali Hotel ne Shqipëri është shumëgjuhësh (italisht, shqip, anglisht dhe maqedonisht). Portali Hotel në Shqipëri  garanton gjithashtu prezantimin e tragete n Shqiperi përmes seksionit AlbaniaLine, kështu përdoruesi në fund mund të organizojë pushimet e tij në Shqipëri në mënyrë të pavarur, pa shpenzime shtesë.Portali Hotel në Shqipëri ka në dispozicion për klientët e saj personel të kualifikuar, duke garantuar besueshmërinë dhe sigurinë maksimale përmes një call center me qendër në Itali dhe me asistencë në Shqipëri. Portali Hotel në Shqipëri lindi pas përvojës 30 vjecare ne kete sektor.
 
Misioni ynë
Ti ofrojmë njerëzve që udhëtojnë për kënaqësi apo punë një mënyrë të lehtë për të gjetur dhe  rezervuar një qëndrim në destinacionet më të mira në Shqipëri, me çmimin më të mirë në web
Filozofia jonë
Hotel Në Shqipëri është një portal i lehtë për t’u përdorur dhe plotë me informacion. Ne garantojmë çmimet më të mira dhe të ofrojë gamë të gjerë udhëtimesh për punë apo kënaqësi nga kudo Albania